Cookies management by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 

Športová výživa

Pre každého milovníka športov, ktorý trénuje viac krát za týždeň je nevyhnutnou súčasťou správna športová výživa a suplementácia. Odborne pripravené doplnky výživy z kvalitných surovín dodajú Vášmu telu presne to, čo potrebuje v správnej kvalite a kvantite

Testovacia kategoria
 
 
 
 
Vyberte si z ponuky
Zoradiť produkty podľa: Vzostupné poradie
Zobraziť na stránku:

 
100% PURE ARGININE
16,90 €
5 / 5 2
100 % Pure Arginine obsahuje aminokyselinu L-Arginin, ktorá zvyšuje hladinu NO, takže zvyšuje prietok krvi do svalov. Zúčastňuje sa tvorby kreatínu, čím sa tvoria väčšie zásoby energie vo svale a zvyšuje sa produkcia rastového hormónu, čo vedie k zlepšeniu syntézy proteínov a k zvýšenému odbúravaniu tukov. Reguluje pohyb dusíka v tele, čím spomaľuje katabolické procesy.
Detail produktu
1000 C VITAMIN
7,90 €
5 / 5 4
1000 C Vitamin obohatený o šípkový extrakt je dôležitým antioxidantom, ktorý chráni telo pred voľnými radikálmi a startnutím. Pri pravidelnom užívaní prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom, k normálnemu energetickému metabolizmu a k dobrej činnosti nervovej sústavy. Je potrebný pre regulovanie telesného rastu, hojenie rán a odbúravanie cholesterolu.
Detail produktu
2800 BETA ALANINE
13,90 €
5 / 5 1
2800 Beta Alanine je účinný predtréningový stimulant, ktorý je určený na zvýšenie vytrvalosti pri výkone, zníženie celkovej únavy a zvýšenie aeróbnej kapacity. Má pozitívny efekt na tvorbu svalovej hmoty, znižovanie úrovne telesného tuku a tiež aktívne pôsobí proti svalovici. Okrem potláčania únavy zvyšuje silu pri výkone, pevnosť svalstva a znižuje svalovú únavu pri tréningu.
Detail produktu
ACTIVE TAURINE
9,90 €
5 / 5 1
Active Taurine pôsobí ako stimulant mozgovej činnosti, čím spôsobuje oddiaľovanie pocitu únavy pri intenzívnom cvičení, zvyšuje koncentráciu a navodzuje celkový pocit pohody. Podporuje hydratáciu organizmu počas cvičenia, oddiaľuje nástup psychickej únavy, zlepšuje sústredenie a koordináciu, zrýchľuje reakcie a ovplyvňuje schopnosť svalových buniek prijímať energiu. 
Detail produktu
AKG PUMP ARGININE
11,90 €
5 / 5 1
Akg Pump Arginine obsahuje aminokyselinu L-Arginin, ktorá zvyšuje hladinu NO, takže zlepšuje prietok krvi do svalov. Zúčastňuje sa tvorby kreatínu, čím sa tvoria väčšie zásoby energie vo svale a zvyšuje sa produkcia rastového hormónu, čo vedie k zlepšeniu syntézy proteínov a k vyššiemu odbúravaniu tukov. Reguluje pohyb dusíka v tele, čím eliminuje katabolické procesy.
Detail produktu
Najpredávanejšie
ARTRO 6 COMPLEX
od 9,90 €
5 / 5 11
Artro 6 Komplex je kvalitná 8 zložková kĺbová výživa s účinným obsahom najznámejších látok potrebných pre výživu kĺbov, chrupaviek a šliach. Obsahuje účinné komplexy potrebné k vytvoreniu kĺbovej tekutiny, na zabránenie ich opotrebovania a na zníženie ich citlivosti. Obsahuje unikátny extrakt zo žraločej chrupavky, ktorý je najúčinnejšou látkou pre ochranu kĺbov vôbec.
Detail produktu
Najpredávanejšie
BCAA 2:1:1 INSTANT
od 19,70 €
5 / 5 6
BCAA 2:1:1 Instant majú v sebe obsiahnuté všetky tri esenciálne voľné aminokyseliny s rozvetveným reťazcom, ktorými sú L-leucín, L-izoleucín, L-valín, čím zabezpečujú kvalitnú ochranu, rast svalovej hmoty a regeneráciu organizmu. Podané pred výkonom zaisťujú energiu a počas výkonu šetria svalový glykogén a znižujú vytváranie kyseliny mliečnej, ktorá spôsobuje svalovú únavu.
Detail produktu
BEEF GOLD PROTEIN
25,90 €
4 / 5 2
Beef Gold Protein je peptidovo-aminokyselinový koncentrát z hovädzieho mäsa s prídavkom hydrolyzovaného vaječného albumínu pre zvýšenie biologickej využiteľnosti v organizme. Tento proteín, s nulovým obsahom tuku a cukru, zaručuje najvyššiu možnú využiteľnosť prijatých aminokyselín a ich zabudovanie do svalov s minimálnou záťažou pre organizmus.
Detail produktu
CAFFEINE ULTRA RAPID
9,90 €
5 / 5 1
Caffeine Ultra Rapid s najvyšším povoleným obsahom kofeínu až 200 mg v jednej tablete je prírodný predtréningový stimulant, ktorý zvyšuje výkonnosť vytrvalostných športovcov a znižuje bolesť svalov. Stimuluje centrálny nervový systém, zvyšuje bdelosť, mentálne sústredenie a zvyšuje rýchlosť metabolizmu. Veľmi účinne odstraňuje únavu a výrazne prispieva k zvýšeniu koncentrácie.
Detail produktu
CLA 2000 PRO-ACTIVE
11,90 €
4 / 5 3
Cla 2000 Pro-Active je konjugovaná kyselina linolová, ktorá slúži na spaľovanie tukov a zvýšenie podielu svalovej hmoty. Je veľmi efektívna počas rysovacej fázy a pri redukčnej diéte, pretože v tele funguje ako bariéra, ktorá bráni tuku vstúpiť do tukových buniek. Tuk sa namiesto uloženia v tukových bunkách presunie do svalových buniek, kde sa spáli pri produkcii energie.
Detail produktu
CREATINE MONOHYDRATE
od 26,90 €
5 / 5 2
Creatine Monohydrate je 100 % čistý kreatín monohydrát, ktorý patrí k najúčinnejším doplnkom výživy pre športovcov na naberanie svalovej hmoty a nárast sily. Plne podporuje výkonnosť a zvyšuje objem svalov, takže je vhodný ako pre silový, tak aj vytrvalostný šport. Medzi hlavné výhody tohto produktu patrí okrem nárastu sily a svalovej hmoty aj anabolický a antikatabolický efekt
Detail produktu
EXTREME L-CARNITINE
15,90 €
5 / 5 2
Extrem L-carnitine je prírodná účinná látka, ktorá premieňa tuk na energiu. Je odporúčaná všetkým športovcom aj nešportovcom, ktorých cieľom je zníženie telesného tuku. Efektívne podporuje redukciu váhy, znižuje hladinu cholesterolu v krvi a zlepšuje využitie kyslíka počas výkonu. Okrem toho zabezpečuje prísun energie do buniek imunitného systému a zabraňuje rýchlej únave.
Detail produktu
FAT BURN EXPLODE
15,90 €
5 / 5 4
Fat Burn Explode je komplexný spaľovač, ktorý obsahuje spektrum 15 vysoko účinných látok, ktoré urýchľujú metabolizmus a premieňajú tuk na energiu. Okrem zrýchlenia metabolizmu, čo pozitívne prispieva k chudnutiu, tiež kontroluje apetít, čo je pri samotnom chudnutí žiadúci efekt. Obsahuje najúčinnejšie látky v oblasti redukcie hmotnosti a termogénneho efektu.
Detail produktu
GAINER ULTRAMASS
24,90 €
4 / 5 5
Gainer Ultramass je karbohydrátovo-proteínový koncentrát vhodný najmä pre začínajúcich športovcov a jedincov, ktorých cieľom je rýchly nárast svalovej hmoty, hmotnosti a sily. Oproti klasickému proteínu má zvýšený obsah sacharidov, takže je vynikajúcou voľbou pre navýšenie denného kalorického príjmu. Napomáha pri svalovej regenerácií a maximalizácií glykogénových zásob.
Detail produktu
GELATIN HYDROLYZATE
13,90 €
5 / 5 3
Gelatin Hydrolyzate je 100 % čistý hydrolyzát želatíny, ktorý pomáha zaisťovať kvalitnú kĺbovú výživu a regeneráciu pre športovcov aj nešportovcov. Je obohatený vyššou koncentráciou účinných látok a disponuje skvelou vstrebateľnosťou. Spomaľuje proces starnutia kostí, kĺbov a chrupaviek, podporuje rast a kvalitu vlasov, odstraňuje lámavosť nechtov a pomáha regenerácií pokožky.
Detail produktu
GLUCOSE MAX
4,50 €
4 / 5 2
Glucose Max predstavuje okamžitý zdroj energie pri nadmernej fyzickej alebo psychickej záťaži organizmu. Glukóza je jediná forma cukru, ktorá sa dostáva do celého tela, kde sa využíva ako stály pohotový zdroj energie alebo sa dostatočne ukladá vo svaloch a pečeni vo forme glykogénu. Glukóza zvyšuje využitie kreatínu a zároveň podporuje jeho ukladanie vo svalových bunkách.
Detail produktu
HI-PURE GLUTAMINE
18,90 €
5 / 5 2
Hi-Pure Glutamine zabraňuje stratám svalovej hmoty, reguluje rovnováhu bielkovín vo svaloch a urýchľuje regeneráciu buniek. Glutamín je jednou z najpočetnešie sa vyskytujúcich aminokyselín v ľudskom organizme, ktorý tvorí až polovicu obsahu aminokyselín. Úbytok glutamínu pri intenzívnom tréningu nevie telo okamžite vyrovnať, a preto je jeho dopĺňanie veľmi dôležité.
Detail produktu
HYDRO-X PROTEIN
38,90 €
5 / 5 6
Hydro-X Protein je ideálnou voľbou pre všetkých športovcov, ktorí chcú urýchliť rast svalov, zvýšiť silu, maximalizovať športový výkon a podporiť regeneráciu po náročnom tréningu. Tento komlexný hydrolyzát krátkych srvátkových peptidov zabezpečuje okamžitú resorpciu bez potreby trávenia, maximálnu ochrana pred katabolizmom a rýchle naštartovanie anabolických procesov.
Detail produktu
ISOWHEY PROTEIN
od 34,90 €
5 / 5 2
Isowhey Protein je čistý srvátkový proteínový izolát s extrémne ľahkou a rýchlou vstrebateľnosťou so zvýšeným obsahom bielkovín a nízkym obsahom sacharidov.  Je perfektnou voľbou pre športovcov a nešportovcov, ktorí sú nielen v diéte, ale snažia sa o nárast čistej svalovej hmoty. Je vyrobený ultrafiltráciou srvátky, čo je záruka maximálnej využiteľnosti a tráviteľnosti.
Detail produktu
Zľava
Ušetríte: 13 %
JACOB PRE-WORKOUT
15,90 € od 13,90 €
4 / 5 3
Jacob Pre-Workout je komplexná predtréningovka, ktorá využíva najnovšiu generáciu transportérov oxidu dusnatého pre maximálne napumpovanie a nabudenie pred výkonom. Tento prípravok má schopnosť udržať pumpovací efekt podporením krvného toku do svalov, čím pre nich zabezpečuje dôležitý transport živín. Kofeín v ňom napomáha zvyšovať duševnú koncentráciu a pozornosť pri tréningu.
Detail produktu
MALTODEXTRIN
4,50 €
5 / 5 1
Maltodextrin je komplex zložených cukrov, ktoré v správnom množstve dodajú vyčerpanému organizmu potrebnú energiu. Je vhodný pre aktívnych športovcov a kulturistov pre zvýšenie energetického príjmu a dosiahnutie maximálneho výkonu. Plynule dodáva glukózu do krvného obehu a optimálne dopĺňa svalový glykogén, čo zabezpečuje dostatok energie počas tréningu.
Detail produktu
NIGHT GOLD PEPCASEIN
od 23,90 €
5 / 5 2
Night Gold Pepcasein je nočný, pomaly vstrebateľný proteín, ktorý má hustejšiu konzistenciu a výborne zasýti. Vyvážená zmes rastlinných a živočíšnych zdrojov bielkovín sa do tela uvolňuje postupne, vďaka čomu sú svaly zásobené stavebnými látkami, ktoré zabezpečujú pomalý, ale intenzívny prísun aminokyselín počas regenerácie, kalorického okna alebo po ťažkej fyzickej námahe.
Detail produktu
PEPTIDE GLUTAMINE
18,90 €
5 / 5 1
Peptide Glutamine je glutamín v peptidovej forme, ktorý dokáže prekonať črevnú bariéru a tým dosiahne lepšie preniknutie do krvi. Zabraňuje stratám svalovej hmoty, reguluje rovnováhu bielkovín vo svaloch a urýchľuje regeneráciu buniek. Čistý L-glutamín ovplyvňuje rast svalovej hmoty, nakoľko podporuje vyplavovanie rastového hormónu a testosterónu po fyzickom výkone.
Detail produktu
PH-X CAPS CREATINE
11,90 €
5 / 5 1
Ph-X Caps Creatine má zvýšenú hodnotu pH kreatínových molekúl, vďaka čomu je jeho strebávanie niekoľkokrát vyššie ako pri klasickom monohydráte. Plne podporuje výkonnosť, silu a zvyšuje objem svalov, takže je vhodný ako pre silový, tak aj vytrvalostný šport. Medzi hlavné výhody tohto produktu patrí okrem nárastu sily a svalovej hmoty aj anabolický a antikatabolický efekt.
Detail produktu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia